Verkoop

Verkoop

Overweegt u uw huis in Maastricht, Heerlen/parkstad en omstreken te verkopen dan kunnen wij voor u in dienst treden als verkoopmakelaar. Aan de hand van solide kennis en inzicht weten wij uw woning op de juiste manier én voor de beste vraagprijs op de markt te brengen. Indien gewenst kan uw woning uiteraard ook middels “stille verkoop” worden aangeboden.

Wij hanteren hierbij een vast tarief van €1.995,- exclusief marketingkosten. Dit komt voort uit het geloof dat de geleverde diensten en gevraagde kosten in verhouding met elkaar horen te staan. Veel handelingen blijven immers hetzelfde ondanks verschillen in woningwaarde.

Van het eerste kennismakingsgesprek tot het ondertekenen van de koopovereenkomst zullen wij u bijstaan en zo goed mogelijk begeleiden en adviseren. Dit gebeurt op een transparante en professionele wijze waarin de klant centraal staat en tevens ruimte is voor persoonlijke wensen en eisen.

Wij komen graag vrijblijvend langs voor een informatie gesprek waarbij erna indien gewenst een waardebepaling kan worden afgegeven.

Neem contact op